Inkoopportaal voor Bloominess


Bloominess creëert en levert handgemaakte bloemen- en plantenarrangementen aan bloemenwinkelketens en grote retailers in Europa. Het inkoopproces van Bloominess liep langs verschillende kanalen en was niet gestroomlijnd. Hierdoor werd omzetverlies geleden en het voorraadbeheer niet consistent uitgevoerd. Met Portaal op maat is het inkoopportaal FIPS gebouwd. Door de bestaande interne -en externe
Generieke login pagina van het Fullstack framework en is volledig responsive en is te whitelabelen

Wat hebben we gebouwd?


Bloominess creëert en levert handgemaakte bloemen- en plantenarrangementen aan bloemenwinkelketens en grote retailers in Europa. Het inkoopproces van Bloominess liep langs verschillende kanalen en was niet gestroomlijnd. Hierdoor werd omzetverlies geleden en het voorraadbeheer niet consistent uitgevoerd. Met Portaal op maat is het inkoopportaal FIPS gebouwd. Door de bestaande interne -en externe software te koppelen is bestellen nu makkelijk voor alle gebruikers, is de voorraad op orde, actueel en overzichtelijk. En heeft het team een zorg minder!
Inkoopportaal gecreëerd
koppeling gemaakt met ABS
Leveranciers, de producten, de verkooporders en de productieorders op 1 plek
Direct bestellen bij leverancier
Koppeling met Floriday

Koppeling met:

Koppeling met:

Inkoopportaal voor Bloominess
Het bestellen van een inkooporder kan in het volgende overzicht. Je kan de prijzen en bijvoorbeeld de aantallen aanpassen. Ook is het mogelijk om een mail sjabloon te selecteren.
Inkoopportaal voor Bloominess
Het maken van sjablonen. Je kan hier kiezen of het een PDF is of een zelfgemaakte mail. Als het een PDF is zal het d.m.v. een koppeling met Crystal Reports geëxporteerd worden. Anders zal de eigen gemaakte mail tevoorschijn komen (bij de bestelling aan de leverancier).
Inkoopportaal voor Bloominess
Bij het inkooporder scherm kan je de gemaakte inkooporders wijzigen. Je kan hier ook de bestelling uiteindelijk nogmaals versturen (of als hij nog niet is verstuurd in het inkoopadvies scherm). Ook kan je een EKT versturen naar ABS.
Inkoopportaal voor Bloominess
Voor bestellingen buiten Europa moeten er allerlei kosten worden berekend voor het importeren. Hier hebben we een import pakbon scherm voor gemaakt.

Let's Meet!

Ook weten hoe je tijd, geld en ergernis kunt besparen? Vraag onze vrijblijvende demo aan.

– Erik Wolters
Info@portaalopmaat.nl
+31 85 4891525