OTYS software leverancier

OTYS is een software leverancier en bouwt cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op het recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Bedien geautomatiseerd je gehele business vanuit één systeem inclusief een SEO geoptimaliseerde en up-to-date recruitment website.
Generieke login pagina van het Fullstack framework en is volledig responsive en is te whitelabelen

Wat hebben we gebouwd?

We zijn initieel vanuit SelfBilling.com in aanraking gekomen met OTYS, omdat er het verzoek was van een klant van SelfBilling.com om hun kandidaten en projecten in SelfBilling.com te krijgen, om zo de kandidaten in SelfBilling.com te krijgen en ze hun uren konden boeken en vervolgens factureren. Toen OTYS erachter kwam dat we een koppeling zonder enige support hadden ontwikkeld, heb ze ons verzocht om een koppeling met Aircall, een VOIP provider, te maken en de informatie in OTYS op te slaan.
koppeling gemaakt kon worden tussen OTYS en Aircall
Integratie gemaakt waarbij zowel de klant makkelijk en eenvoudig kan migreren
Inzichten heeft om support te kunnen bieden en eenvoudig nieuwe klanten aansluiten

Koppeling met:

Koppeling met:

OTYS software leverancier
Je ziet die standaard lay-out van het framework, waarbij je ook de huisstijl ziet en tevens hoe de schermen worden opgebouwd;
OTYS software leverancier
Je ziet die standaard lay-out van het framework, waarbij we hier een oAuth proces hebben geïntregreerd, waarbij je eigen een extern systeem toegang kan geven tot het systeem. In dit geval betreft het Aircall, waarmee je via de knop Activeren en autorisatie traject wordt doorlopen;
OTYS software leverancier
Je wordt vervolgens de autorisatie flow in gestuurd, waarbij je toestemming moet geven en vervolgens is de autorisatie actief.
OTYS software leverancier
Hier een scherm van een grid, dit is allemaal default functionaliteit en flexibel op te bouwen, door kolommen zelf te selecteren met volgorde. Eventuele exports naar Excel en groeperen is allemaal standaard.

Let's Meet!

Ook weten hoe je tijd, geld en ergernis kunt besparen? Vraag onze vrijblijvende demo aan.

– Erik Wolters
Info@portaalopmaat.nl
+31 85 4891525